KYLÂPELI 2018 - BILLETTSLIPP

Fortsatt legger vi opp til en helaften med oppstart på Halti kulturscene, busstur opp Reisadalen og forestilling på Ovi Raishiin i Saraelv. Hva som skjer fra scenen, på bussen og på stoppestedene - det er foreløpig en overraskelse. Endringer blir det!

Selve forestillingen på Ovi Raishiin - Mun Kultani - følger samme manus, men også her blir det nytt å oppleve: vi har fått skrevet ny musikk, rollebesetningen er litt endret og vi gjør noen nye regigrep. Spennende blir det!

Vi er utrolig takknemlig for den støtten vi har fått fra ulike hold - uten økonomisk tilskudd har det ikke vært mulig å sette opp en profesjonell, kunstnerisk forestilling sammen med de flotte amatørene våre.

Også i år vil vi sammen med lokale bedrifter tilby salg av matopplevelser, naturopplevelser, overnatting, kvenske reiseminner - alt som kan gjøre Kyläpeli til en folkefest i den spennende, flerkulturelle regionen vår!

LES MER