Kronebutikken

ihana! kjøpte seg inn i Kronebutikken i 2011, og har i tiden etterpå vært kjempestolt over å delta i en spennende utvikling - sammen med dyktige kvinnelige gründere. Vårt største løft var utbyggingen som var nødvendig for å øke og sikre lønnsom drift for aktørene.

Kronebutikken har leier ut lokaler til bedrifter; kontorer, grovkjøkken og butikk. Vi leier ut selskapslokaler i to storlavvuer til private og bedrifter.

Bedriftene i Kronebutikken tilbyr både lokalbefolkning og tilreisende arrangementer, håndverksprodukter, lokale matvarer, reiseminner og opplevelser i et autentisk miljø preget av tre stammers møte – norsk, kvensk og samisk kultur.

Flere av bedriftene i Kronebutikken er også med i reiselivsnettverket Rundt Neste Sving, her beskrives produktene og aktørene nærmere.

Kronebutikken pyntet for Dronningbesøk i 2016. Foto: Linda Fjellheim

Kronebutikken pyntet for Dronningbesøk i 2016.
Foto: Linda Fjellheim