Landsbymarked

I 2012 ble matfestivalen Landsbymarked arrangert for første gang. ihana! hadde prosjektledelsen gjennom de første årene. I 2015 ble Landsbymarked AS stiftet og ihana! gikk inn på eiersiden sammen med 7 andre lokae bedrifter.

Landsbymarked sin visjon er å gjøre Landsbymarkedet og Nord-Troms regionen kjent for gode råvarer, dyktige matprodusenter og en mørketidsfest som er en unik opplevelse for befolkning og besøkende.

Landsbymarked arrangeres i år for 5. gang. I år er det Bjørn Arne Olsen som er festivalleder, mens ihana! er i full gang med åplanlegge et kvinnearrangement under festivalen - litt å spise, godt å drikke og med kunnskap og underholdning som innlag underveis.

Besøk gjerne Landsbymarked sin hjemmeside.

Agnete Båtnes Braaten med band - Landsbymarked 2014 Foto: Inger Birkelund

Agnete Båtnes Braaten med band - Landsbymarked 2014
Foto: Inger Birkelund