KultNett

Fra oppstarten av KultNett i 2011, har det vært gjennomført mange aktiviteter som kurs, studieturer, events og produksjoner. Noen av hødepunktene har vært forestillingen "Manalaiset" som ble satt opp i Sokkelvikhuset i 2014 - der hadde Inger rollen som gjenferdet Sokkel-Sara. I filmen Oktav var Inger produsent.

KultNett har våren 2016 gjennomført studietur til Troms, Fredrikstad og Berlin. Nettverket vuderer nå hvilken retning prosjektet skal ta videre. I løpet av høsten vil forretningsmodell og strategi bli fastlagt. Eierbedriftene er Kaikki oon ALT, Eili Bråatad Johansen ENK og ihana! as. Innovasjon Norge har støttet nettverket i denne fasen, og vi takker Halti næringshage for god prosjektledelse.

 

Fra innspillingen av Oktav. Skuespillere Ørjan Steinsvik og Agnete Båtnes Braaten. Foto: Inger Birkelund   

Fra innspillingen av Oktav. Skuespillere Ørjan Steinsvik og Agnete Båtnes Braaten.
Foto: Inger Birkelund

 

Fra forestillingen "Manalaiset" Foto: Rolf Bakkeslett

Fra forestillingen "Manalaiset"
Foto: Rolf Bakkeslett